ISW-Irenestraat gaat voor water!

ISW-Irenestraat gaat voor water!

In de maand maart bruist het van activiteiten aan de Irenestraat voor het goede doel. Leerlingen hebben als doel gekozen stichting “ Water Life Africa ”. De door een oud-leerlinge opgerichte stichting spant zich in om in achtergebleven gebieden de bevolking te voorzien van schoon drinkwater. Zeker in onze woon- en werkomgeving weten wij dat schoon drinkwater een eerste levensbehoefte is. Met deze actie hoopt de school  veel waterputten te kunnen financieren.

Lesavond voor ouders/belangstellenden

Aan ouders, grootouders, buurtbewoners, inwoners van Poeldijk, Westlanders, iedereen die wil komen om iets te leren of iets bij te dragen voor het goede doel,  wordt de kans geboden om diverse lesuren bij te wonen. Via een aanmeldingsbrief kunnen zij zich opgeven of zij 1, 2 of 3 lessen willen volgen (zie www.isw.info/irenestraat).  De keuze aan onderwerpen is heel verschillend.  Op woensdagavond 6 maart staan de docenten voor u klaar om de verloren kennis weer bij te schaven.
Of u nu 1, 2 of 3 lessen volgt, in alle gevallen betaalt u 5 Euro. In de klassen zelf komt nog een fooienpot te staan voor het geval mensen wat extra’s willen geven. Dit is een unieke kans om nog eens een keer ouderwets de schoolbanken op te zoeken en er wijzer uit te komen.

De docenten zijn al enthousiast en verwelkomen u graag in de klas.   Foto: H. van der Plas

Ook dit jaar zullen er in het technieklokaal houten meubels worden gemaakt, die verkocht worden op de voorjaarsmarkt.

Lesmarathon voor vierde klassen

Op donderdag 14 maart om 8.00 uur zal het startsein worden gegeven voor de 24-uurslesmarathon. Rond de 100 enthousiaste leerlingen van klas 4 beginnen aan hun langste schooldag ooit. 24 Uur lang zullen zij lessen en workshops volgen met tussendoor pauzes om wat te eten en te drinken. Op 15 maart om 8.00 wordt de lesmarathon gezamenlijk afgesloten.
“ Water Life Africa ” staat ook hier centraal, want de leerlingen laten zich sponsoren voor elk uur van de lesmarathon of voor een bedrag ineens. Uiteraard proberen zij van tevoren zoveel mogelijk sponsors te vinden, zodat er een mooi bedrag op tafel komt. Uit ervaring is bekend dat de support van zoveel mogelijk mensen erg  goed helpt!

Afgelopen jaar werd de voorjaarsmarkt druk bezocht en was er voor iedereen wat te vinden of te doen.

 

Voorjaarsmarkt

Afgelopen jaar werd de voorjaarsmarkt druk bezocht en was er voor iedereen wat te vinden of te doen.

Mensen in Poeldijk moeten in maart heel goed hun brievenbus in de gaten houden. Aan de uitnodiging voor onze voorjaarsmarkt zit een puzzelstukje. Komt u op 21 maart op onze gezellige voorjaarsmarkt op school kijken of uw puzzelstukje past? Aan het einde van de markt wordt bekend gemaakt wiens puzzelstukje een mooie prijs oplevert! 
Op deze markt zullen er allerlei activiteiten en verkopen zijn met als doel een zo hoog mogelijke opbrengst. Er is een grote bloemen- en plantenmarkt, een veiling met opbod van spullen en diensten, er zijn zelfgemaakte houten tuinmeubels en andere artikelen te koop en en in de gezellige aula verzorgt Dhr. De Kok hapjes en drankjes. De markt is te bezoeken van 16.00 tot 21.00. Wij hopen op veel mensen!

Adress

Looksingel 17

2635 EB Den Hoorn

Zuid-Holland

Nederland

Bankrekening

NL13 ABNA 0247 2058 93

KvK Haaglanden: 27307484

Email

info@waterlifeafrica.nl

Telephone

T: +31 152 620 784 

M: +31 651 366 232

error: